Str. Stefan cel Mare nr. 278, Roman, Neamt, Romania
+40233 74 25 25 / +40748 88 66 68
Spa si Relaxare

Bine ati venit la Complexul Sauna & Spa Mariko. Fie ca sunteti oaspete al hotelului sau client al complexului, uitati de stressul vietii de zi cu zi si bucurati-va de tratamentele de infrumusetare, spa si wellness din cadrul centrului Mariko de peste 1,000 m².

Cele sapte zone diferite asigura o experienta superlativa intr-un cadru cu adevarat magic. Uitati de griji in centrul nostru wellness.

Piscina

Zona piscinei Complexului Mariko Wellness & Spa va asteapta cu o piscina incalzita de 12m x 6m, un jacuzzi, o piscina pentru copii si posibilitatea de a va abandona in confort. Relaxati-va in zona noastra de recreere sau bucurati-va de caldura soarelui pe plaja noastra exterioara acoperita cu nisip alb.

Sauna

In cadrul complexului aveti la dispozitie sauna uscata finlandeza, sauna umeda (turkish), sauna cu infrarosu si canapea calda.

Aerul din interiorul saunei finlandeze este cald si uscat – temperatura se poate ridica pana la 95°C cu o umiditate de 20-25%. Cabina si bancile de lemn alcatuiesc mediul perfect pentru a va bucura de temperaturile inalte. Caldura este emanata de pietrele fierbinti – este turnata apa peste acestea, creand aburi si umidificandu-se aerul.

Sauna umeda (Turceasca) este dotata cu robinete pentru aburi cu o temperatura apropiata de cea a fierberii apei. Tratamentele cu aburi si esente naturale stimuleaza circulatia si purifica pielea. O sauna cu aburi este o veritabila fantana a tineretii, datorita efectelor sale de vindecare, regenerare si relaxare asupra intregului corp.

Va asteptam la sauna cu infrarosu, singuri sau impreuna cu un prieten. Principala diferenta fata de o sauna traditionala este aceea ca procesul de incalzire nu este realizat de aerul cald, ci direct prin razele infrarosu. Temperatura aerului este intre 30-60°C iar efectul termic este mult mai intens si mai profund. Datorita efectelor sale benefice asupra sanatatii, sauna cu infrarosu este utilizata in special in scopuri terapeutice.

Club Fitness

Descoperiti Clubul Fitness Mariko inn, localizat in cadrul Complexului Sauna si Spa. Camerele dotate cu aparatura de aer conditionat sunt echipate cu biciclete ergometre, benzi pentru alergat si steppere, precum si aparatura pentru a lucra musculatura picioarelor, a spatelui, abdomenului, bicepsilor si umerilor.

Masaj

Cufundati-va in euforia oferita de unul dintre masajele noastre. Redati-va stralucirea pielii, relaxati-va si detoxifiati-va organismul cu masajele noastre de frumusete. Va asteptam cu personalul nostru profesionist sa beneficiati de avantajele masajelor de relaxare.

Fresh Bar

Propriul nostru Fresh Bar va pune la dispozitie o serie de bauturi si fresh-uri de fructe ce va vor ajuta sa va hidratati si relaxati dupa o sesiune intensa la spa.

Biliard

Sala de biliard va pune la dispozitie posibilitatea sa va satisfaceti nevoia de competitie. Un joc de biliard si cateva dintre bauturile preferate sunt modul ideal de a incheia o zi obositoare.